söndag 25 juli 2010

Hemsidan uppdaterad!

Det märks att det är sommar och semester. Jag upptäckte att jag inte hade uppdaterat hemsidan mosippa.se på mycket länge. Det var verkligen dags nu. En del nya smycken har jag lagt in, det får väl ta sin lilla stund tror jag.
Detta halsband är ett av alstren som kom upp på hemsidan idag. Jag tycker själv att det är ganska lyckat!
Annars är det ju riktigt trevligt nu när det regnar, då får man ju vara inne och fixa utan dåligt samvete...
Tjejerna bakade cupcakes som vi mumsade i oss, mycket trevligt:
Blåbärsfyllning med blåbärsglasyr- visst låter det finfint!

lördag 24 juli 2010

Mycket att göra

Har just nu inget klart att visa upp här på bloggen. Jag har allt på gång samtidigt, ett vanligt fenomen när det gäller mig... Gjorde ett litet gosedjur åt min systerson för ett tag sen:
 Den blev ganska söt och får man tro kära syster så gillade mottagaren katten- det är ju det som är behållningen när man gör något att ge bort!

Mitt projekt just nu är en kjol till H. som hon köpt tyg till för ganska länge sen, den är nu snart klar. Hoppas hon blir nöjd hon men :)

Eftersom det inte är fullt så soligt ute så hinner man ju med en del pyssel inne- alltid bra. Hoppas snart kunna återkomma med mina underlägg...

måndag 19 juli 2010

Tallriksunderlägg?

Tvättade idag och hittade ett påslakan som var väldigt slitet. Vad gör en äkta pysslare då? Ja, inte slänger hon denna guldgruva inte... Jag satte genast igång med att klippa mattrasor av det hela. Hade nämligen fått en snilleblixt att detta skulle kunna bli perfekta tallriksunderlägg i vårat uterum...
Sagt och gjort: 
 Jag hoppas jag orkar färdigt med detta projekt. Det kan nog bli riktigt bra?
En liten varning innan du själv sätter igång- det är rätt trögt att virka så tjocka saker. Jag valde att klippa trasorna ca 1 cm tjocka och det blev väldigt tungt :)

Nåja, resultatet visar jag på hemsidan om det blir klart!

Kram

lördag 10 juli 2010

Inspiration från naturen


Är nu nyss hemkommen från Stockholms skärgård. En helt underbar plats på denna jord. Vi hyrde en stuga på en ö, endast en stuga på ön... Vi var alltså helt själva på denna ö!
Det fanns inte mycket att göra än att ströva omkring, laga mat, vila eller ro omkring på vattnet. Inte någon dålig tillvaro enligt mig- i alla fall i en vecka. Under mina strövtåg runt ön hittade jag massor med fina saker som säkerligen kommer att inspirera mig i mitt pyssel. Det känns spännande att ta med lite trä och annat när jag skapar smycken. Detta måste jag prova.
Den bara stod där så självklart vacker, det är klart man blir inspirerad!

torsdag 1 juli 2010

Ny blogg

Då var det dags att prova en ny blogg för min sida...
Denna blogg har ju fler funktioner än den jag använt tidigare, det blir lite roligare så...