söndag 26 juni 2011

Handduksmärkning

I vår lilla toalett finns det inte plats att skriva vems handduk som är vems. Detta kan vara lite svårt de dagar vi har många gäster. Jag tycker nu att jag löst detta på ett finurligt sätt. Panduro har så fina hjärtan i trä, dessa använde jag och målade vita. Sedan var det ju enkelt att bara skriva namn och användningsområde på varje hjärta. Dessa hängde jag sedan på respektive handduk.
Resultatet:
Jag valde att skriva lite mer personligt; handen istället för händer och gästen istället för gäster, vilket blev uppskattat!
Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg nu!
Må så gott!

måndag 13 juni 2011

Väska

Eftersom jag köpte mig en fin klänning till högtiden nu försommaren så ville jag ju ha en väska som passade till. Det var svårt att hitta. Vad gör man då? Ja, jag vet i alla fall vad jag gör- jag gör min egen väska!
Sedan i vintras har jag varit lite tokig i mormorsrutor. Tycker att de är så fina, det har hunnit bli en liten filt, jag håller sen på med en lite större filt och så nu, denna väska.
Tyckte att det passade så fint. 
Jag virkade två mormorsrutor. Dessa fästade jag på lite linnetyg, det fodrade jag sen med vanligt bomullstyg. Sen virkade jag axelremmen.
Klar!

fredag 10 juni 2011

Studenten

Eftersom vi hade en student att fira i år igen så bestämde jag mig för att försöka mig på att göra ett kort. Jag försökte göra det så enkelt som möjligt. Här är resultatet:
Framsidan
Mittuppslaget
När jag gör kort försöker jag skriva något klokt i dem. Nu hittade jag ett citat: 
"Om du går så långt du kan se,
så kommer du därifrån se tillräckligt för att gå ännu längre."
Jag  blev ganska nöjd med resultatet.
Må så gott!